Luftvärmepumpar Luleå

Myrestam Värmepump Kylteknik, M V K – luftvärmepumpar Luleå

Kvalitativ värmepumpservice & kylteknik

Med flera års erfarenhet inom både kylteknik och värmeinstallationer erbjuder MVK service och installationer på luftvärmepumpar och vi vänder oss till er i Luleå men även i andra städer och orter i Norrbotten. Med våra tjänster ser vi till att du får en driftsäker värmepump, vilket ger en bättre driftsekonomi.

Alla förekommande värmepumpar som finns på marknaden har vi kunskap om och har genomfört service på samtliga modeller genom åren. Av oss kan du även få hjälp med att installera en ny luftvärmepump med hög kvalitet från det välrenommerade företaget Toshiba. 

Erfarenhet

Vi som jobbar på MVK har alla flera års erfarenhet ifrån branschen. Därför vet vi vilka åtgärder som behövs när det kommer till din värmepump. Du kan känna dig 100 procent trygg när du vänder dig till oss. Läs mer om våra tjänster HÄR.

Service

Är du intresserad av att få din värmepump servad så har du kommit till rätt företag. Bor du i Luleå, Piteå eller Boden så finns vi nära tillhands. Hör av dig redan idag, vi är inte längre bort än ett telefonsamtal eller ett mejl.

Skatterabatt

Vänder du dig till oss för en nyinstallation av värmepump så får du, under förutsättning att du är en privatperson, nyttja rotavdraget. Redovisningen gör vi direkt till Skatteverket och drar av rabatten direkt på fakturan

Vill ni veta mer?